maanantai 8. huhtikuuta 2013

Opsot 15-17.4.2013 Tilaus-ja juhlapalvelu, kahvipöytä

Enanakkotehtävät:

Tutustu lähteisiin ja linkkeihin.


Oppimateriaali:

Mykkänen, J. Ursin, H. 2008. Tarjoilukirja. Ravintoloitsijain liiton kustannus oy. Restamark.Vantaa.
Määttälä, S. Nuutila, J. Saranpää, T. 2004. Juhlapalvelu, suunnitele ja toteuta. Porvoo. WSOY .
Immonen, S. Laaksonen, S. Lattu, L. Reunasalo, T. Sinisalo-Ojala, L. Välimäki, P-A. 2006. Erityisruokavalioiden valmistus. Helsinki. WSOY.


 
 
 
 
 
 
 


 
Teoriaa!
 
kahvitilaisuudet

kahvipöydän rakentaminen

kahvikate

kahvin valmistaminen


teen valmistaminen



Iloiset opiskelijat ja ope
 
Kahvipöytä


 


Suolaiset                                      

lihapasteija                                   VL



 

karjalanpiirakka ja munavoita      M/G

 

täytetty croissant                         VL

quiche (sipuli)                              M/G/V

 

lohicoulibiac                                 L

voileipäkakku(kinkku)                   VL
 


Suolaiset                                     erikoisruokavaliot

karjalanpiirakka porkkanavoi       M/G/V
 

quiche (sipuli)                              M/G/V
 

voileipäkakku    (kasvis)              M/G/V
 


Makeat                                         

Amerikkalainen juustokakku        VL
 

Moussekakku                               M/G
 

Kermakakku                                 VL
 

Taatelikakku                                 M/G
 

Kahvipitko/rahkapitko                   VL
 

Lusikkaleipä                                  M/G/V


Makeat                                        erikoisruokavaliot

taatelikakku                                 M/G

soijakermakakku                         M/G/V

lusikkaleipä                                 M/G/V

 
kahvi, tee, maito VL, kahvikerma L, sokeri, hunaja, makeutusaine, sitruunaviipale, vesi

soijamaito M/V
 







 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti