AC kalat ma-ti 4-5.2.2013
Kalaliemi, kuhan tai siian
ruodoista
Friteerattua madetta (1,2,3 taikina) savustettua mätipussia/ paistettua
maksaa, voissa haud. suolayrtti, tomaattinoppa, tilli majo, tilli tapioka helmi
Haudutettua kuhaa,
kuhamureketta, kala-kasvisjulienneliemi, kurkkuvaahto
Ruis leivitettyä silakka muhennettuja jokirapuja (katkarapuliemi), tilli
ohrattoa, kandeeratua sitruunan kuorta
Paistettua siikaa,
anjovisvoi, paistettua pinaattia, kermaanmuhennnetua maa-artisokkaa, tilliöljyä
Nieriä confit, lämmin
peruna-fenkolisalaatti, mäti-beurre blanc, tomaatinlehtiä
Hiillostettua nieriää, perunasipsejä,
tomaattisabayon, kermaan muhennettua valkokaalia
AC lihat ke-to 6-7.2.2013
Ankanrinta (koipi,
tyrniglaseerattua) sienispelttiä, haud.punakaali, tumma tyrnikastike
Karitsankaree, miedepain
vaahtoavassa voissa paistettua kateenkorvaa, valkosipulipyree, papucassoulet,
savu-paprika
Vasikan Wallenberg,
perunapyree, voi-herneet, vesi puolukka
Consomme,(4.2) yrtti
crepes, munahyytelö royal, sieni-härkä pelmeni, liemen kirkastaminen
Lihapate(4.2) cumberland,
etikkapikkelssiä
Mini vihanneksia, ituja,
versoja, yrttejä
Ennakkotehtävä!
Mateen nylkminen
http://www.youtube.com/watch?v=EXft0v4fnrE
Ankanrinta
Ankan koipi confit
Friteerattua kalaa
Haudutettua kalaa
Paistettua kalaa
Confit
kalaa
Kuorrutettua lampaan/karitsan karetta
Kirkastettu lihaliemi
Lihapate
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti