tiistai 29. tammikuuta 2013

11SA8 4-7.2.2013 menut ja ennakkotehtävä

Menut

AC kalat ma-ti 4-5.2.2013

Kalaliemi, kuhan tai siian ruodoista

Friteerattua madetta (1,2,3 taikina) savustettua mätipussia/ paistettua maksaa, voissa haud. suolayrtti, tomaattinoppa, tilli majo, tilli tapioka helmi

Haudutettua kuhaa, kuhamureketta, kala-kasvisjulienneliemi, kurkkuvaahto

Ruis leivitettyä silakka muhennettuja jokirapuja (katkarapuliemi), tilli ohrattoa, kandeeratua sitruunan kuorta

Paistettua siikaa, anjovisvoi, paistettua pinaattia, kermaanmuhennnetua maa-artisokkaa, tilliöljyä

Nieriä confit, lämmin peruna-fenkolisalaatti, mäti-beurre blanc, tomaatinlehtiä

Hiillostettua nieriää, perunasipsejä, tomaattisabayon, kermaan muhennettua valkokaalia

 

AC lihat ke-to 6-7.2.2013

Ankanrinta (koipi, tyrniglaseerattua) sienispelttiä, haud.punakaali, tumma tyrnikastike

Karitsankaree, miedepain vaahtoavassa voissa paistettua kateenkorvaa, valkosipulipyree, papucassoulet, savu-paprika

Vasikan Wallenberg, perunapyree, voi-herneet, vesi puolukka

Consomme,(4.2) yrtti crepes, munahyytelö royal, sieni-härkä pelmeni, liemen kirkastaminen

Lihapate(4.2) cumberland, etikkapikkelssiä


Mini vihanneksia, ituja, versoja, yrttejä
 

Ennakkotehtävä!



Mateen nylkminen

http://www.youtube.com/watch?v=EXft0v4fnrE
 
Ankanrinta
Ankan koipi confit
Friteerattua kalaa
Haudutettua kalaa
Paistettua kalaa
Confit kalaa
Kuorrutettua lampaan/karitsan karetta
Kirkastettu lihaliemi
Lihapate


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti